Post by tobartcoremoc on Mar 6, 2022 0:58:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Ninja 2 Aksiyon Oyunları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Ninja 2 Aksiyon Oyunları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu hatası hepsi ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Ninja 2 Aksiyon Oyunları 2022 version ▞▞▞
Temelde her yaş için eğlenceli, çok klasik bir oyun
ÖDÜL ALMAK İÇİN HER REKLAM İZLEDİĞİMDE KARIŞTIRMAYI BIRAKMIŞSA daha fazla yıldız verirdim 🤬 SIKINTILIDIR. Oyunu seviyorum ama bu değil.
Bahçe özelliği oldukça iyi. Ancak, blade'leri değil, yalnızca powerup'lı kutuları alıyorsunuz. Ve yeni blade almak istiyorsak, yalnızca etkinliklerden veya satın alarak blade box'ları alıyoruz ve ayrıca yeni bir blade alma şansı inanılmaz derecede düşük. Ve en kötüsü kutuların özelliği şu ki, kutu ne kadar iyi olursa olsun, sadece 3 kart alacaksınız, geçen gün bir bıçak kozmik meyve kutusu açtım (tüm oyundaki en iyi kutu) ve hala aynı sayıda kart var, yani 3. Ve onlar sustu bıçakları dükkanda deneyelim
Dürüst olmak gerekirse, geri dönmesi harika ama: a. Orijinaline sadık değil b. Hepsi çevrimiçi ve en azından benim için gereksiz gecikmeye neden oluyor ve çevrimdışı oynamayı daha çok seviyorum c. çok fazla klişe para kazanma yöntemi var
Açmaya çalıştığımda bana oyunu güncellemeyi bırak. Ben sadece kılıç ustalığımı barış içinde yapmak istiyorum.
İyi grafikler ama oyun çok çabuk sıkıcı oluyor
👎👎👎👎
Fruit Ninja 2 Fun Action Games Action pby
Reklamlar çok can sıkıcı. Tasarımlara saygı duymadan yemek yemedi. Önceki gibi sembol olsa daha iyi olurdu.
Kesinlikle mükemmel tavsiye ederim.
Oyunu beğendim ama bu 4 yıldız vermemin tek nedeni bu biraz sinir bozucu olabilir, ancak bazı olaylar daha kolay olsaydı ve her seferinde bana masaj yapmasaydı kolayca 5 yıldız olurdu
cennet
Bu oyun güncellendiği için tekrar gecikiyor, lütfen tekrar hata düzeltildi
Karakter anlamsız. UI kötü, ilki daha iyi. bahçe konsepti çöp. etkinlikte kazanmak şansa bağlıdır. bu bir p2w oyunu yani zenginseniz oynayın. ayrıca sadece ilkini oynayın. edit: boşver, ilkini de mahvedersin. hoşçakal çocukluğum
yeni oyun eğlenceli, ama bir şekilde oyuna basmak beni sadece olaylara götürüyor, bu yüzden arcade veya zen modlarını oynayamıyorum. Bu oldukça sinir bozucu! Oyunu kaldırıp yeniden yükledikten sonra bile bu oyun modlarına erişemiyorum.
Oyun açılmıyor.internet varken internet bağlantısınız yok diyor .sebebi nedir?
Bu oyun harika Bu oyunu şiddetle tavsiye ediyorum 😊ve benzeri çok uzun süredir corta la friuta bekliyorduk Lütfen ☺️☺️☺️☺️
Oyun çok güzel ama 1 sıkıntısı var oyun AÇILMIYOR ağ errkr veriyor 3 internetle olabilir hala errkr veriyor ama dışında çok güzel olmuş. Açılsaydı 5 yıldız alırdı.
**Güncelleme 1/1/21** Günlük zorluklar, size sunulan oyunları yansıtacak şekilde düzeltildi. Jeton ödülleri hala yetersiz. Bu oyunu gerçekten sevmek istiyorum, oynamaktan zevk alıyorum. Ama dostum, herkesin dediği gibi bağlantı hataları çoktur. Ayrıca, oynamanızı istedikleri belirli oyunlara erişiminiz olmadığında günlük görevlerinizi tamamlamanız da zor. Mevcut etkinliklerim Arcade veya Fruitar Hero olduğunda "Klasik Modda 100 puan kazan" veya "3 Mini Oyun Oyna" yapmak imkansız.
Kim derdi ki 10 yılı aşkın süredir oyun oynuyoruz Android'deki ve şimdi piyasaya sürülen ilk Fruit Ninja ile Fruit Ninja 2 daha fazla içerik, kılıç ve mod
Oyunu beğendim ama tüm ödülleri aldığınızda modları alıp sizi etkinlikler ve ligler oynamaya zorluyor. Oyun bu veya daha fazla ödülü tutarsa, oyun çok daha eğlenceli olurdu. Ayrıca mini oyunlar, kişisel rekorlar kırmak için gerçekten eğlencelidir.
Çevrimiçi çok oyunculu modlara ve sezon geçişine sahip olmak iyidir. Ancak oyun, klasik ve arcade modları gibi tek oyunculu maçlar için de internet olmadan çalışmalıdır.
Super oyun tavsiye ederim
Oyun botlarla dolu! Karşılaşmaların %95'i başka bir oyuncu yerine onlara karşı. Kesintiler ve güçlendirmelerle her zaman daha hızlı ve daha hassas oldukları için oynamak sinir bozucu. Neredeyse rakipsiz. Sinir bozucu bir deneyim.
Güzel
Güzel bir oyun ama aynı zamanda çevrimdışı oynayamazsınız. Başka bir şey ise sonucumun 3-4 katını kaybettim ve wth gibiydim. hepsi boşuna
Oyunu yüklediğimde beni tekmelemeye devam etti, sanırım bu sadece benim bölümüm. İlk meyve ninjasından, ne yazık ki daha fazla bulamadığım collossatron'a kadar birçok oyununuzu oynadım, lütfen collossatron'u geri getirin. Oyunlarını çok seviyorum böyle devam et
İnternetlimi Oyun 🤔 Oyun booooook gibi açılmıyor 🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮
İyi oyun, ama Zen oyununu yeni doldurdum ve ananas kutusu ödülü alamadım! oyun da oyunun ortasındayken ara sıra donuyor! ananas ödülüm nerede? tüm sorunları düzeltin ve ben de yıldız puanımı gözden geçireceğim.
Etkinlik yapmak için herhangi bir bilet kazanamazsınız, bir tür oyun kırma. Sahip olduğunuz modları oynama şansı olmadan, onlar için ödeme yapmadığım sürece gölgeli. Harika bir oyun aldınız ve mahvettiniz, tebrikler
Fruit Ninja 2 - gioco d'azione Azione roro
Yani 🤣 komik çünkü sensei siyah kuşak yerine beyaz kuşaklı
Oyunlarımın neredeyse 4 veya 5'inin kaydedilmeden kalmasına ve boşuna oynamasına neden olarak gecikmeye ve sunucu bağlantısının kesilmesine devam edin!!!? Oynamaya devam etmemizi istiyorsanız lütfen düzeltin, daha fazla grafik gerektiren diğer oyunları oynamakta hiçbir sorunum yok ama bunun için KÖTÜ!!!!
Bence burada çok eğlenilecek ama buglar şu anda oldukça sorunlu. Bana kasırga adı verilen yeni bir güç verdiğini söyleyen bir ganimet kutum vardı, ancak onu donatmak için cephaneliğime girdiğimde hala kilitli olarak görünüyordu. Bağlantı sorunlarından bahsetmiyorum bile. Çoğu zaman wifi ile oynuyorum ve bağlantı hataları nedeniyle oynadığım için XP'mi ödüllendirmeden hemen önce arka arkaya 3 veya 4 maç düştü. Tekrar giriş yaptığımda oynamak için hiçbir şeyim yok.
Bence oyundan sonra bıktırıyor o yüzden 0 puan verecektim ama 0 puan veremiyoruz bu arada merhaba bu oyunu yükleme ben kendi fikrimi düşündüm bu arada fotoğraf ve dosyaya suçundande hiç hoşlanmadım o yüzden 0 puan verdim görüşürüz arkadaşlar
App Store'daki en iyi oyunlar, hepsini denediniz mi?
😁😁😁😆😂
Galaxy Force: Alien Shooter آرکیڈ akxw
Fruit Ninja 2 - gioco d'azione Azione roro
Meyve Ninja Oyunu OyuncuBey'de bedava oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur. Bu oyun Aksiyon Oyunları kategorisinde yer alır.
Bu eğlenceli bir oyun ve normal atari salonu gibi etkinlikler her zaman mevcut olsaydı 5 yıldız verirdim.
Bazen kasıyor:( ama yinede iyi ama )
Fruit Ninja 2 Eğlenceli Aksiyon Oyunları 2.1.5 Mod ücretsiz ...
Eğlenceli, ama biraz tekrarlayıcı.
iOS (iPhone, iPad) için Fruit Ninja - Ücretsiz indir - Anderbot
iOS'taki en iyi aksiyon oyunları
Bu oyun rendeleyin ama yine de sorunlar var ama doğru oynarsanız mager değil
Oyunu seviyorum! yeni favori oyunum ama sevmediğim bir şey var, bahçede bir slot satın almak istediğinizde gerçek para ödemeniz gerekiyor ama oyun hala bağımlılık yapıyor!
Savaş geçişi ve arabası